Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid Autó Gyulai - Autó és motorkereskedés

+36 1 256 0036

Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid

Jeep® Renegade e-Hybrid

AZ IDŐTLEN IKON

Csúcstechnológiás hibrid élmény

Az új Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid hű marad gyökereihez: ikonikus, hetes osztású hűtőrácsa megmaradt, de megújult. A Sahara modell karosszéria színű, a Rubicon pedig fekete keménytetővel és sárvédő szélesítéssel rendelkezik.

Ez a nagyszerű, állandó összkerékmeghajtású plug-in hibrid a variálhatóság példaképe: első szélvédője akár előre hajtható, többféle tetőkonfiguráció is elérhető, ajtajai pedig levehetőek, hogy a legjobb nyitott autós élményt nyújtsa.

A megújult külső része, a terepezést támogató antenna, amely új helyre került, hogy kalandozás közben ne sérüljön meg.

Az új Jeep® Renegade e-Hybridben újfajta hibrid megoldás mutatkozik be. Ebben a hagyományos üzemanyaggal működő, belső égésű motort egy elektromotor egészíti ki, így alacsony sebesség mellett, vagy gurulásor képes teljesen elektromos üzemre is, ezzel garantálva a hibrid vezetési élményt. 

A fotók csak illusztrációs célúak, extra felszereltségeket tartalmazhatnak.

ELÉRHETŐ FELSZERELTSÉGI SZINTEK

A fotók csak illusztrációs célúak, a LED-es fényszórók új rendelés esetén nem, csak készleten lévő autó esetében érhető el.

SAHARA

Az új Sahara 4xe Plug-in Hybrid szériafelszereltségébe olyan új biztonsági rendszerek tartoznak, mint az oldalsó függönylégzsák, és olyan vezetéstámogató funkciók, mint a ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer.

RUBICON

Az új Wrangler Rubicon 4xe Plug-in Hybrid a Jeep® valódi hagyományait testesíti meg. Kiváló irányíthatósággal, meghajtással és rugózással, terepezésre alkalmas hasmagasággal és gázlómélységgel rendelkezik, fejlett vezetés támogató rendszerei pedig bármilyen körülmények között biztonságos kalandozást nyújtanak.

LONGITUDE​

Üdvözlünk az új Jeep® Renegade Longitude fedélzetén. Ez az autó a tökéletes választás arra, ha meg akarod tapasztalni a Jeep®-ek világát és olyan kiemelkedő felszereltséget szeretnél, amiben a 16”-os alumínium felnik és a fejlett vezetéstámogató rendszerek, mint a sávtartó is benne foglaltatnak.

BELTÉR
A LEGENDÁS LÉLEK

Variálhatóság, tér és kényelem minden stílusos formában. 

Az új Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid funkciói között található a fűtött, bőr betétekkel* rendelkező, 

prémium anyaggal borított ülések, a tágas tér, a zárható és vízhatlan rekeszek, valamint a teljes egészében kimosható beltér.

*A Sahara modelleken az ülések háttámlájának felső részén

*A Rubicon modelleken az ülések háttámlájának felső része, a deréktámasz, a combtámasz, valamint a hátsó ülések egyes betétei

KÜLSŐ MEGJELENÉS
MÉRETEK

MÉG ERŐSEBB
A TELJESÍTMÉNY EVOLÚCIÓJA

A Wrangler 4xe Plug-in Hybrid az elektromos meghajtás bevezetésével is kompromisszumok nélküli terepjáró marad.

Akkumulátorcsomagja extra védelmet kapott, gázlómélysége 760 mm, emellett szenzációs terepképességekkel rendelkezik.

A Wrangler 4xe Plug-in Hybrid kivételes terepképességét a kúszófokozat és a nagy teljesítmény, valamint nyomaték biztosítják. Ezek mellé az autó meglepően csendes is.

Hibrid módban a fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás jóval alacsonyabb, teljesen elektromos módban pedig akár 42 km* is megtehető emissziómentesen.

*városi körülmények között

Az új Wrangler 4xe Plug-in Hybrid három különböző vezetési módot kínál: Hybrid, Electric és E-Savel.

Sőt, a Max Regen gomb megnyomásával a Wrangler plug-in hibrid rendszere maximalizálja a fékezéskor, lassításkor visszanyerhető kinetikus energia felvételét.

Több mint 85 biztonsági rendszerével a Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid megkönnyíti az utazást és javítja a vezetési élményt is.

Vezetéstámogató rendszerei között hamarosan megtalálható lesz majd az éberségfigyelő, a sávtartó, a táblafelismerő és az oldalsó függönylégzsák is, amelyekkel minden vezetési körülmény között megfelelő biztonságot tart fenn.

TARTOZÉKOK
BÁRMI AMIT SZERETNE

Eredeti Mopar® kiegészítők széles tárháza vár, amelyekkel a Wrangler még egyedibbé tehető és szükséged lehet rá a következő kalandozásokhoz.

KERÉKPÁRSZÁLLÍTÓ

Ne korlátozd be kalandozásaidat! Menj a Wranglerre oda, ahová csak akarsz, és vidd magaddal kerékpárodat is! Az erre kialakított szállítóval egyszerre két bringát is magaddal vihetsz.

CSOMAGTÉRI RENDSZEREZŐ

Egy jó kalandozás jól megtervezett és szervezett. A csomagtéri rendszerezővel minden a megfelelő helyre kerülhet és onnan nem fog elmozdulni. Az eszköz állítható, így többféle helyre beilleszthető*.

*TrailRail kiegészítőhöz

BEÉPÍTETT ASZTAL

Mit szólnál egy kis pihenéshez, hogy megcsodálhasd a tájat? Ezzel a fekete, erősített acélból készült asztallal akár egy gyors pikniket is tarthat. Teherbírása 11 kg, felületében két pohártartó is van

Új, 7-sebességes, dupla kuplungos automata váltó

Az új e-Hybrid meghajtási rendszerben a belső égésű motorral tökéletes összhangban, észrevétlenül működik az új, 7-sebességes, dupla kuplungos automata váltó. A P2-es elektromotort a váltóval egy házba építettük, rövidebbek a fokozatok, kényelmesebb utazás biztosítható, a hetedik sebesség pedig autópályás használat mellett a lehető legjobb hatékonyságot garantálja.

LEGJOBB TÖLTÉSI MEGOLDÁSAINK

 

A Wrangler 4xe Plug-in Hybrid akár otthon, akár menet közben újratölthető. Előbbihez a 22kW teljesítményű eProWallbox is rendelhető, az eSolutions Charging alkalmazással pedig Európa-szerte 300 ezer nyilvános töltőállomás is elérhető.

Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): 3,3 - 4,1; CO2-kibocsátás (g/km): 91-74, az EU 1999/94-es direktívája szerint.
A típusengedélyeztetéshez kapcsolódó értékeket WLTP ciklus szerint végzett mérésekkel nyertük. Legutóbb frissítve: 2023. március 31. A feltüntetett értékek csak tájékoztató jellegűek és az összehasonlíthatóságot szolgálják.

Kapcsolatfelvételi űrlap

AVENGER

RENEGADE

COMPASS

COMPASS

WRANGLER

A felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használunk.

Márkák*
Telephelyek*
Telephelyek*
Telephelyek*
Név*
Telefonszám*
Visszahívás kérése
Üzenet*
Az online foglalást követően 48 óráig itt őrizzük az autót, az Ön számára:
Pesti úti autószalon
Érdeklődés tárgya*
Telephely - Új autó
Telephely - Új motor
Telephely - Használt motor
Telephely - Egyéb szolgáltatások
Telephely - Használt autó
Telephely - Szerviz
Név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Visszahívás kérése
Üzenet