Jeep Avenger Autó Gyulai - Autó és motorkereskedés

+36 1 256 0036

Jeep® Avenger

Jeep® Avenger

A korszakalkotó év autója

A korszakalkotó év autója

Az új Avenger – az első 100%-ban elektromos Jeep® – máris sikert aratott, és a mobilitás jövőjének újradefiniálására, valamint a kis SUV-ok új mércéjének meghatározására kötelezte el magát a világ minden táján. És ezt nem csak mi gondoljuk így ugyanis: az Avenger az Év Autója 2023-ban!

Az új Avenger – az első 100%-ban elektromos Jeep® – máris sikert aratott, és a mobilitás jövőjének újradefiniálására, valamint a kis SUV-ok új mércéjének meghatározására kötelezte el magát a világ minden táján. És ezt nem csak mi gondoljuk így ugyanis: az Avenger az Év Autója 2023-ban!

Jeep® Avenger Avenger elektromos energia fogyasztás kWh/100km): 15,9 – 15,3; CO2-kibocsátás (g/km): 0***​ ​

A képek csak illusztrációk. A bemutatott színek és funkciók elérhetősége kereskedelmi, műszaki, vagy gyártási okokból a típus bevezetésekor, 2023 első negyedévében változhat. Néhány képen olyan funkciók láthatóak, amelyek nem a széria felszereltség részét képezik és a típus bevezetése után felár ellenében extraként kérhetők.

A képek csak illusztrációk. A bemutatott színek és funkciók elérhetősége kereskedelmi, műszaki, vagy gyártási okokból a típus bevezetésekor, 2023 első negyedévében változhat. Néhány képen olyan funkciók láthatóak, amelyek nem a széria felszereltség részét képezik és a típus bevezetése után felár ellenében extraként kérhetők.

LONGITUDE

ALTITUDE

SUMMIT

LONGITUDE

A Longitude a tökéletes választás azoknak, akik stílusos megjelenést akarnak a technológia és csatlakoztatott szolgáltatásokról való lemondás nélkül.

AUTOMATA LÉGKONDÍCIONÁLÓ

 

DIGITÁLIS KEZELŐFELÜLET

 

FULL LED FÉNYSZÓRÓK

 

16"-OS ALUMÍNIUM FELNIK

 

ALTITUDE

Az új Jeep® Avenger Altitude még több technológiát, stílust és nagyobb kényelmet garantál. Egyebek közt exkluzív stílusjegyekkel és teljesen digitális kezelőfelülettel rendelkezik.

ADAPTÍV TEMPOMAT

 
 

DIGITÁLIS KEZELŐFELÜLET

 
 

FULL LED FÉNYSZÓRÓK & 17"-OS ALUMÍNIUM FELNIK

 

AUTOMATA CSOMAGTÉR AJTÓ

 
 

SUMMIT

A Summit a legjobban felszerelt új Jeep® Avenger: vezetéstámogató rendszerek, a legmodernebb infotainment szolgáltatások és exkluzív stílusjegyek jellemzik.

18"-OS, KÉTTÓNUSÚ ALUMÍNIUM FELNIK

 
 

DIGITÁLIS KEZELŐFELÜLET

 
 

AUTOMATA CSOMAGTÉR AJTÓ

 
 

360°-OS PARKOLÓRADAR TOLATÓKAMERÁVAL

 

KÜLSŐ

AMI LENYŰGÖZ

A kalandozás a határok átlépéséről, a felfedezésről, saját magad világban elfoglalt helyének megtalálásáról szól. Az egyedi, 18″-os alumínium felnik tökéletesen igazodnak az eddigi legkompaktabb Jeep® erőtől duzzadó vonalaihoz, amelyet 360°-os parkolóradar tart épségben. A merész külső a Jeep® ikonikus személyiségét tükrözi: hetes osztású hűtőrácsa, fekete teteje még erősebb kiállást kölcsönöz, az első és hátsó LED-es fényszórók pedig első pillantásra felismerhetővé teszik az Avengert.

 

BELSŐ

AMIT ÉRZEL

A Jeep® Avenger modern és digitális beltere egyet jelent a szabadságot nyújtó vezetési élménnyel, funkciói pedig az online szolgáltatásokkal. Nem fogod elhinni, mennyi mindent tudsz ebbe az autóba pakolni. A tárolókba annyi holmi fér el, mint egy kézipoggyászba: napszemüveg, telefon, töltők, kulcsok, palackozott víz, piperetáska, ezek mind megtalálják a maguk helyét az Avengerben. Legyen szó akár a mindennapi élethez kötődő, akár a hétvégi kalandozásokhoz használt holmikról, mindent okosan megtervezett tárolókban helyezhetsz el. Minden utazás vágyott kalandozássá válik. Add át magad az Avenger hangulatának a fekete és sárga színű, meleg és kényelmes ülésekben. A műszerfal sárga betétje és az állítható színű hangulatvilágítás is segít a megfelelő környezet kialakításában.

MÉRETEK

A kompakt tér, amire szükséged van a vegytiszta Jeep® élményhez.

Előző
Következő

TELJESÍTMÉNY

AMIT MEGTAPASZTALSZ

ELEKTROMOTOR

Meggyőző, gondtalan élményben lehet részed. Az első teljesen elektromos Jeep® az elektromos hajtást a Jeep® modellekre jellemző teljesítménnyel és vezetési élménnyel kombinálta. A nyugodt vezetésről egyebek között a 100 kW-os, egyenáramú gyorstöltés gondoskodik, amellyel 3 perc alatt 30 kilométerre elég elektromosságot tudsz vételezni. A napi ingázásod szükséglete egy kávészünet alatt rendelkezésre áll. Mivel az Avengerhez többféle töltési mód is választható, szabadon dönthetsz, melyiket használod. Ha elfáradtál a napi hajtásban, ülj be az Avengerbe, menekülj ki a városból és élvezd az emissziómentes szabadságot, amelyet új SUV-d biztosít.

 
 

AKÁR

400 Km

kombinált,

550 km városi hatótáv*

* WLTP becsült érték

24 perc alatt

20-80% töltöttség

100 kW-os, egyenáramú gyorstöltéssel

115 lóerős

elektromotor

100 kW

gyorstöltés

100% JEEP® képességek

AMIN KERESZTÜLJUTSZ

Amikor autót választunk, nem csak az alapján döntünk, hogy mi tetszik, hanem az alapján is, hogy melyik tükrözi a személyiségünket. Az új Jeep® Avenger határozott, kalandozó szellemiséget sugároz, amihez kompakt méretek párosulnak. Selec-Terrain® üzemmódválasztója és lejtmenetvezérlője mindenféle időjárási és útviszonyhoz képes alkalmazkodni, legyen szó akár hóról, esőről, vagy csúszós felületről. Az új Jeep® Avenger szabad hasmagassága az extrém viszonyokra is megoldást nyújt.

 
 

Technológia és biztonság

Amit elképzelsz

Az új Jeep®Avenger könnyebbé és élvezetesebbé teszi az utazásokat. Fejlett vezetéstámogató rendszereivel segít megtartani a biztonságos távolságot az előtte haladótól, a sáv közepén tartja a járművet. Mindezt egyetlen, a kormányon lévő gomb megnyomásával. Az új Jeep® Avenger fedélzetén két, 10,25″-os digitális panel található: a teljesen digitális műszeregység és a Uconnect™ infotainment rendszer érintőképernyője. Okostelefonod gondtalan és könnyű csatlakoztatásáról és töltéséről a vezeték nélküli töltőpad gondoskodik.

 

UCONNECT™ SERVICES szolgáltatások

Élvezd a szabadságot. A Jeep® alkalmazás megkönnyíti az életed: távolról, okostelefonodon keresztül vezérelheted autódat.

AMIT ÖSSZEÁLLÍTASZ

Az új Jeep® Avenger maga a stílus, a műszaki tartalom ikonikus Jeep® szabadságba tömörítve, amely több elemében is személyre szabható. A Mopar® által készített eredeti Jeep® kiegészítőkkel minden eddiginél egyszerűbb személyre szabni autódat és egyúttal beszerezheted a kalandozásaidhoz szükséges kellékeket is. Itt az ideje, hogy elkezd valóban élvezni az utazásokat. Hagyd, hogy a Jeep® és a Mopar® irányt mutasson Neked.

A LEGJOBB TÖLTÉSI MEGOLDÁSOK

Tapasztald meg a könnyű és okos töltést, legyen szó akár otthoni, akár nyilvános töltésről. Az eProWallbox könnyen használható, flexibilis és távolról is vezérelhető. Akár 22 kW teljesítményű töltésre is képes. Sőt, az eSolutions töltési megoldással több mint 300 ezer nyilvános európai töltőponthoz is hozzáférsz.

Jeep® Avenger elektromos energia fogyasztás kWh/100km): 15,9 – 15,3; CO2-kibocsátás (g/km): 0. A típusnegedélyhez szükséges adatokat WLTP kombinált ciklusú mérésekkel gyűjtöttük. Legutóbb frissítve: 2022. december 6. Az értékek csak tájékoztató jellegűek és az összehasonlíthatóságot szolgálják.

Fontos: az aktuális energiafogyasztás értéke nagy mértékben eltérhet és a használat módja, valamint egyéb faktorok is befolyásolhatják. Különösképp: a felszereltség, az elektromos töltés megtett kilométerre vetített gyakorisága, a levegőhőmérséklet, a vezetési stílus, a sebesség, az összsúly, a gumik típusa és állapota, az út állapota, időjárási körülmények és egyes funkciók használata (pl. légkondicionáló, fűtés, rádió, navigáció, stb.)

Jeep® Avenger elektromos hatótáv: 404 – 389 km.

A típusengedélyhez szükséges adatokat WLTP kombinált ciklusú mérésekkel gyűjtöttük. Legutóbb frissítve: 2022. december 6. Az értékek csak tájékoztató jellegűek és az összehasonlíthatóságot szolgálják.

Fontos: az aktuális hatótáv értéke nagy mértékben eltérhet és a használat módja (vezetési stílus, sebesség, összsúly, stb), valamint egyes funkciók használata (légkondicionáló, fűtés, stb.), a gumik állapota, az út minősége és az időjárási körülmények is befolyásolhatják.

A Jeep® Avenger hatótávjával és az azt befolyásoló tényezőkkel  kapcsolatban további részletes információt a Jeep® hivatalos honlapján találsz.

 
 

Kapcsolatfelvételi űrlap

AVENGER

RENEGADE

COMPASS

COMPASS

WRANGLER

A felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használunk.

Márkák*
Telephelyek*
Telephelyek*
Telephelyek*
Név*
Telefonszám*
Visszahívás kérése
Üzenet*
Az online foglalást követően 48 óráig itt őrizzük az autót, az Ön számára:
Pesti úti autószalon
Érdeklődés tárgya*
Telephely - Új autó
Telephely - Új motor
Telephely - Használt motor
Telephely - Egyéb szolgáltatások
Telephely - Használt autó
Telephely - Szerviz
Név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Visszahívás kérése
Üzenet