Jeep Technológia Autó Gyulai - Autó és motorkereskedés

+36 1 256 0036

A jövő a Jeep® szerint

A Jeep®Renegade e-Hybrid meghajtása olyan műszaki ökoszisztémán alapul, amely teljes értékű hibrid vezetési élményt képes biztosítani.

 

E-CREEPING

E-LAUNCH

 

E-QUEUING

E-PARKING

 

Uconnect™ infotainment rendszer 8.4”-os HD kijelzővel

Az új Jeep® Renegade e-Hybrid fedélzetén a legújabb fejlesztésű Uconnect™ infotainment rendszer található, amelyet 8,4”-os HD érintőképernyőn keresztül lehet vezérelni. A rendszer átdolgozása során új tartalom, a Hybrid Pages is elérhetővé vált, ezen a hibrid rendszer paramétereit lehet nyomon követni. A Uconnect™ rendszert az érintőképernyőn és a kormányba épített vezérlőgombokkal is lehet irányítani, sőt, okostelefon tükrözésére is képes.

 

7”-os digitális műszeregység

 

7”-os digitális műszeregység

 

Jeep-app Services szolgáltatások

A My Uconnect™ alkalmazáson keresztül akár távolról is elérhetők az Jeep® Renegade e-Hybrid rendszerei. Ezzel a megoldással az autó főbb paraméterei tekinthetők meg, de műszaki hiba, vagy baleset esetén műszaki segítségnyújtás is kérhető.

 
MY ASSISTANT
Ezzel a funkcióval éjjel-nappal működő asszisztenst kapsz magad mellé, ígya napod nyugodtan telhet. A MyAssistent funkcióval felveheted a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, műszaki segítségnyújtást kérhetsz, vagy vészhelyzet hívást kezdeményezhetsz közvetlenül az autóból, vagy a Jeep-app alkalmazásból. Súlyos meghibásodás esetén a rendszer automatikusan elküldi a jármű helyzetét és az alvázszámát. Bárhová is mész, soha nem leszel egyedül.
MY REMOTE
Az új Jeep® Renegade e-Hybrid mindig melletted áll. A My Remote funkcióval távolról is különböző parancsokat küldhetsz az autónak, ezzel a zárakat ésa fényszórókat is vezéreljheted, de megkeresheted az autódat egy tömött parkolóban, vagy követheted az autó mozgását, ha épp nem te vezeted. Mindezt az okostelefonodon, vagy a dedikált weboldalon keresztül.
MY CAR
Legyél minidg jól értesült autód állapotával kapcsolatban. A My Car funkcióval valós idejű adatokat kaphatsz az üzemanag, vagy a motorolaj szintjéről, a guminyomásról, a kilométerszámláló állásáról. Ezek az adatok egyetlen érintésnyire, az okostelefonodon a My Uconnect™ alkalmazásban, vagy a dedikált honlapon keresztül is elérhetők.
MY NAVIGATION
Mostantól a lehető legegyszerűbben tervezheted meg az útvonalat és juthatsz el a célállomásra. A My Navigation alkalmazás Send&Go funkciójával a telefonon tervezheted meg az útvonalat, amit megoszthatsz az autó navigációs rendszerével. Sőt, ez funkció az érdekes helyeket és sebességmérő kamerákat is megmutatja a közelben, az útvonalat pedig valós idejű forgalmi és időjárási adatok figyelembe vételével tervezi meg.
MY WI-FI
Az UBIGI által életre hívott My Wi-fi funkcióval hotspot válik az autóból, amelyre akár 8 eszköz is rácsatlakozhat.
MY ALERT
A My Alert egy olyan funkció, amelynek segítségével még távolról is felügyelheted autódat. SMS-en, a My Uconnect™ alkalmazáson keresztül értesítéseket kaphatsz, ha gyanús mozgást, például vontatást érzékel a jármű. A “Call” gomb megnyomásával azonnal felveheted a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és amint a lopás után megszületett a feljelentés, bekapcsoljuk a valós idejű nyomkövetőt. *A My Alert opcióként elérhető szolgáltatás.

Fejlett kapcsolódás

Maradj csatlakoztatva vezetés közben is. Az Apple CarPlay és AndroidAuto™ telefontükrözéssel biztonságos módon kezelheted a telefonod tartalmát, hallgathatsz zenét, vagy tervezheted meg utazásodat.

 
Előző
Következő

A felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használunk.

Márkák*
Telephelyek*
Telephelyek*
Telephelyek*
Név*
Telefonszám*
Visszahívás kérése
Üzenet*
Az online foglalást követően 48 óráig itt őrizzük az autót, az Ön számára:
Pesti úti autószalon
Érdeklődés tárgya*
Telephely - Új autó
Telephely - Új motor
Telephely - Használt motor
Telephely - Egyéb szolgáltatások
Telephely - Használt autó
Telephely - Szerviz
Név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Visszahívás kérése
Üzenet