Jeep e-Hybrid rendszer Autó Gyulai - Autó és motorkereskedés

+36 1 256 0036

LOGOKA

A JEEP®BEMUTATJA AZ E-HYBRID RENDSZERT

Az új Jeep® Renegade e-Hybrid rendszere megnyitja az utat a jövő mobilitása felé. A új, hatékony, 1,5 literes turbómotor 130 lóerőt és 240 Nm nyomatékot ad le, ezt egy P2-es elektromotor egészíti ki, amely akár 15 kW (20 lóerő*) teljesítményt képes előállítani, emellett javítja a hatékonyságot és kényelmesebb vezetést tesz lehetővé..

*Akkumulátor töltöttségtől függően

 
LOGOKA

Új, 1,5 literes turbómotor, 7-sebességes váltó

6.1 – 5.7 literes fogyasztásával és 130-139 grammos szén-dioxid-kibocsátásával az e-Hybrid rendszer 13 százalékkal hatékonyabb, mint az előző, 1,3 literes, 150 lóerős turbómotor, de teljesítményük szinte megegyezik.

 

130 lóerő

MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY

240 Nm

MAXIMÁLIS NYOMATÉK

0-100 km/h = 10 s

GYORSULÁS

191 km/h

MAXIMÁLIS SEBESSÉG

Csúcstechnológiás hibrid autózás

A Jeep® e-Hybrid meghajtása jelenti a következő lépést a hibrid mobilitásban. A hagyományos lágy hibrid rendszerekhez képest a Jeep® megoldása teljes értékű hibrid vezetési élményt tesz lehetővé azzal, hogy parkoláskor, guruláskor és egyéb, alacsony sebességű manőverek esetén teljesen elektromos üzemben képes működni.

*Akkumulátor töltöttségtől függően

 
Előző
Következő
E-COASTING
Az Jeep® Renegade e-Hybrid e-Coasting rendszerét arra fejkesztettük ki, hogy az akkumulátort minden utazás során tölteni lehessen. Ennek köszönhetően a lassuláskor keletkező kinetikus energiát is képes tároni az akkumulátorban.
REGENERATÍV FÉKEZÉS
A Jeep® Renegade e-Hybrid akkumulátorát regeneratív fékezéssel is lehet tölteni, így a fékezéskor keletkező kinetikus energiát is képes tárolni és újra felhasználni.
E-BOOSTING
Az e-Boosting technológia egy újabb megkülönböztető képesség. Az elektromotor ugyanis képes akár 15 kw-tal (20 lóerővel*) és 55 Nm (135 Nm a sebességváltó kimenetnél mérve) megemelni teljesítményt. A rendelkezésre állő elektromos energiával a belső égésű motor működési köszöbe is módosítható. Ezzel még hatékonyabbá válik az üzemeltetése.
Előző
Következő

Még egy fokozattal több

A vadonat új fejlesztésű, 7-sebességes, dupla kuplungos automata váltó a Jeep® Renegade e-Hybridben mutatkozik be. A hagyományos, 6-sebességes váltóhoz képest a rövidebb áttételezésnek köszönhetően élénkebb a gyorsítás, a hetedik fokozatot pedig úgy állítottuk be, hogy autópályán használva alacsonyabb fordulatszámon üzemelhessen, így tovább növelje a hatáslánc hatékonyságát.

A felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használunk.

Márkák*
Telephelyek*
Telephelyek*
Telephelyek*
Név*
Telefonszám*
Visszahívás kérése
Üzenet*
Az online foglalást követően 48 óráig itt őrizzük az autót, az Ön számára:
Pesti úti autószalon
Érdeklődés tárgya*
Telephely - Új autó
Telephely - Új motor
Telephely - Használt motor
Telephely - Egyéb szolgáltatások
Telephely - Használt autó
Telephely - Szerviz
Név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Visszahívás kérése
Üzenet