Jeep Renegade e-Hybrid biztonsag Autó Gyulai - Autó és motorkereskedés

+36 1 256 0036

A biztonság új szintre emelkedik

A Jeep®Renegade e-Hybrid a vezetés különböző fázisait lefedő aktív és passzív biztonsági rendszerekkel van felszerelve.

Tekints előre

Az első kamerának és az első radaroknak köszönhetően az új Jeep® Renegade e-Hybrid lesz az őrangyalod vezetés közben és segíteni fog az út ellenőrzésében.

TÁBLAFELISMERŐ

Ez a technológia az első kamerát használva tudja beazonosítani a sebességkorlátozó és azokat feloldó táblákat, és a digitális műszerfalon megjelenő pitogrammal értesíti a vezetőt. A táblafelismerő minden Renegade széria felszereltségéhez tartozik.

INTELLIGENT SPEED ASSIST (ISA)

Amint a táblafelismerő aktiválódott, a sebességasszisztens is bekapcsol és a jármű sebességét a tábláról leolvasott értékre állíthatja, de a fék- és gázpedál kezelésében szabadságot biztosít. Ez a tartozák minden Renegade-hez szériaként elérhető.

A táblafelismerő csak a kamera képe alapján tájékozódik, működéséhez nincs szükség GPS-re, vagy térképadatokra.

A hátsó szemek

Az új Jeep® Renegade e-Hybrid biztonsági rendszereivel minden körülötte lévő térre figyel, a tolatáshoz, parkoláshoz is elengedhetetlen segítséget nyújt.

PARK VIEW®

A PARK VIEW® tolatókamera a sebességváltó hátramenetbe kapcsolásakor aktiválódik, képe az UConnectTM infotainment rendszer érintőképernyőjén jelenik meg. A parkolást és manőverezést a dinamikus oldaljelző vonalak segítik, amelyek az autó szélességét és fordulási szögét mutatják meg.

HÁTSÓ KERESZTFORGALOM FIGYELŐ

Korlátozott kilátás mellett végrehajtott manőverek esetén (például parkolóhelyről kiálláskor) az új Jeep® Renegade e-Hybrid keresztforgalom-figyelő berendezése segít. Ez a rendszer hátramenetbe kapsoláskor aktiválódik és audiovizuális jelekkel figyelmeztet, ha fennáll a veszélye a keresztben érkező autóval, gyalogossal való ütközésnek.

A biztonság alap felszereltség

A Jeep® Renegade e-Hybridben a vezetéstámogató rendszerekért felelős átfogó műszaki háttér a széria felszereltség részét képezi.

Jeep® Renegade e-Hybrid üzemanyag-fogyasztás (l / 100 km): 5,7 - 6,1; CO2-kibocsátás (g/km): 130 - 139. A WLTP súlyozott ciklus alapján jóváhagyott, 2021.11.01-én frissített és összehasonlítás céljából feltüntetett értékek

A felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használunk.

Márkák*
Telephelyek*
Telephelyek*
Telephelyek*
Név*
Telefonszám*
Visszahívás kérése
Üzenet*
Az online foglalást követően 48 óráig itt őrizzük az autót, az Ön számára:
Pesti úti autószalon
Érdeklődés tárgya*
Telephely - Új autó
Telephely - Új motor
Telephely - Használt motor
Telephely - Egyéb szolgáltatások
Telephely - Használt autó
Telephely - Szerviz
Név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Visszahívás kérése
Üzenet