FIAT TIPO KÉSZLETKISÖPRÉS Autó Gyulai - Autó és motorkereskedés

+36 1 256 0036

KÉSZLETKISÖPRÉS A FIAT GYULAINÁL!

FIAT TIPO MODELLEK KÉSZLETRŐL!

FIAT TIPO MODELLEK KÉSZLETRŐL A FIAT GYULAITÓL!

 

5.890.000 FT-TÓL!

Szeretettel várjuk a Fiat Gyulai márkakereskedésünkben!

A Fiat Tipo aktuális szériája még 2016-ban mutatkozott be, és azóta 600.000-nél is több példányt adtak el az Európai piacon. Az új ráncfelvarott típust már a SUV-okra jellemző magasított kivitelben is meg lehet rendelni. Az új Tipo-t könnyen meg lehet majd különböztetni elődjétől hiszen fényezetlen műanyag védőelemeket, alsó védőlemez imitációt, 4 cm-rel megemelt futóművet, egyedi lökhárítót, tetősíneket és nagyobb kerekeket kapott. 

A ráncfelvarrott Fiat Tipo modellek egy új, egyliteres, háromhengeres turbómotort kaptak 100 LE-vel. A 190 Nm-es csúcsnyomaték 1500-as fordulatnál jelentkezik, ami jóval kiemelkedőbb a korábbi értékekhez képest. A WLTP mérései alapján a turbómotor átlagfogyasztása 5,2 l lesz. 

"Egy család, három lélek"

Az új Fiat Tipo három típusban is létezik: City Life, City Cross és Cross.

Technikai fejlesztések:

10,25 colos multimédia érintőképernyő, amelyen az új infotainment rendszer fut. Ezen kívül egy 7 colos digitális műszerfal is helyet kapott az új Fiat Tipo-ban. A fedélzeti rendszerhez egyszerre akár két telefon is kapcsolódhat Bluetooth-on. A középkonzolon módosították a klíma vezérlőpanelét, új kormánykereket raktak az autóba, vezeték nélküli telefontöltő rendelhető előre és ebben a modellben, hátra is tettek USB-csatlakozót.

A fejlett technológiai újításokkal a sofőr és utasai biztonságát és kényelmét kívánták fokozni: az automata vészfékező rendszerrel, az intelligens sebességhatároló asszisztenssel vagy a sávtartóval most még nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat. Továbbá éberségfigyelő, táblafelismerő rendszert és automata távolsági fényszóróval is ellátták az új modelleket.

A holttérfigyelő rendszer, az első parkolóradar a vezeték nélküli telefontöltő és a hátsó USB csatlakozó mind az Ön kényelmét szolgálják. 

A felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használunk.

Márkák*
Telephelyek*
Telephelyek*
Telephelyek*
Név*
Telefonszám*
Visszahívás kérése
Üzenet*
Az online foglalást követően 48 óráig itt őrizzük az autót, az Ön számára:
Pesti úti autószalon
Érdeklődés tárgya*
Telephely - Új autó
Telephely - Új motor
Telephely - Használt motor
Telephely - Egyéb szolgáltatások
Telephely - Használt autó
Telephely - Szerviz
Név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Visszahívás kérése
Üzenet