GYULAI - Flottakezelés Autó Gyulai - Autó és motorkereskedés

+36 1 256 0036

Kedvező ügyleti kamattal igénybe vehető lízing ajánlatot kínálunk egyéni vállalkozó ügyfeleinknek és gazdasági társaságoknak. 

Válasszon a gazdaságos üzemeltetésű, kimagasló ár-érték arányú, és legújabb technológiával felszerelt modelljeink közül! 

Kedvező kínálatunkhoz további előnyök is kapcsolódnak:

  • Flottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén is
  • Kiterjesztett tesztautó program 24 órás tesztvezetési lehetőséggel

Flotta-kedvezményre jogosultak többek között lehetnek:

– Magyarországon bejegyzett vállalkozások 
– Egyéni vállalkozók 
– Különböző szakmai kamarák tagjai ( az adott kamarával történt megállapodás alapján )
– Köztisztviselők, közalkalmazottak 
– Mozgáskorlátozottak 
– Egyházak, egyházi személyek 
– Taxi
– Gépkocsivezetés képzés 
– Opel dolgozók és beszállítók 
– Katonai és Rendészeti szervek 
– Kormányzati szervek 
– Diplomáciai testületek

Minden magánszemély jogosult Opel flottakedvezményre, ha az új gépkocsiját lízing konstrukcióban vásárolja meg. A flottatámogatások mértékéről és a további részletekről kérjük forduljon márkakereskedésünkhöz. 

 

Mire kiváló megoldás a teljes körű flottaüzemeltetés?

Ahhoz, hogy az Ön cége kiemelt munkatársai vadonatúj gépkocsikat használjanak, nem kell a menedzsmentnek feltétlenül egyszeri, nagyértékű beruházásban gondolkodnia, és a gépjármű flottával kapcsolatos nyilvántartói és adatkezelői munkára új kollégát felvennie. Mindez folyamatosan elszámolható költségből is megoldható! Az OPELrent flottaüzemeltetési szolgáltatása rendszeres bérleti díj fejében a vevő rendelkezésére bocsátja és működteti a menet közben is változtatható méretű, összetételű Opel autóparkot, és folyamatosan pontos, átlátható és ellenőrízhető adatokkal szolgál az autókkal kapcsolatban, amelyhez az OPELrent által kifejlesztett saját adatkezelő rendszer nyújt segítséget.

Hogyan történik a díjazás, és mit fedez?

Az ügyfél által fizetett BUBOR alapú havi díj nem csupán az üzembe helyezés, szervizelés, biztosítás, téli gumi szervizelés, gépkocsi értékesítés folyamatos bonyolítását foglalja magában, de a cascót, a súlyadót, a kötelező biztosítást, valamint a teljes körű – lopás, baleset és egyéb káresemény esetén adódó – biztosítási ügyintézést is. A bérleti díj tehát előre tervezhető költségtényezőkből áll, költségként elszámolható, és áfája is visszaigényelhető. A flottaszerződés mindig egyénre szabott, rugalmas, tehát idő közben igény szerint változtatni lehet az autók számán, típusán és a futamidők hosszán, akár szakaszosan is. 

Miért érdemes Opel flottát üzemeltetni? 
– mert az Opel-flottavásárlók listaárainknál jóval kedvezőbb áron juthatnak új Opelekhez. Ráadásul nem feltétlenül kell egyszeri nagyberuházásban gondolkodniuk ahhoz, hogy autóparkjuk mindig a legkorszerűbb Opelekből álljon. Különféle pénzügyi ajánlatokat dolgoztunk ki, hogy flottavásárlóinknak a lehető legjobb megoldást tudjuk kínálni.

 – mert Opel-flottapark üzemeltetésével mindig egy megbízható terméket használhat Ön és minden munkatársa. Az Opel teljes típuspalettával rendelkezik a legkisebb személyautóktól a városi-terepjáróig. Haszonjármű kínálatunk is teljes: a kisebb városi áruszállítóktól egészen a komolyabb teherhordásokra termett Movanóig minden méretben tudunk megfelelő autót mutatni.

 – mert a flottapark havi szintű üzemeltetése előre tervezhető és kiszámítható. A szervizelési és fenntartási költségek fixek, az autók üzemeltetése kalkulálható költségként jelenik meg.

 – mert a teljes futamidőre vetített összköltség rendkívül kedvező ár/érték arányt eredményez.

 – mert az Opel hazánkban országos lefedettségű szervizhálózattal rendelkezik. Szervizhálózatunk Magyarországon az egyik leggyakoribb, az országos szintű lefedettség komoly megbízhatóságot jelent ügyfeleinknek. Márkakereskedőink kiemelt figyelemmel kezelik flottavásárló partnereinket. Önnek országos szerviz-megállapodásra is lehetősége van, így a flottapark különböző területeken is szervizeltethető.

Érdeklődés tárgya*
Telephely - Új autó
Telephely - Új motor
Telephely - Használt motor
Telephely - Egyéb szolgáltatások
Telephely - Használt autó
Telephely - Szerviz
Név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Visszahívás kérése
Üzenet

A felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használunk.

Márkák*
Telephelyek*
Telephelyek*
Telephelyek*
Név*
Telefonszám*
Visszahívás kérése
Üzenet*
Az online foglalást követően 48 óráig itt őrizzük az autót, az Ön számára:
Pesti úti autószalon