Fiat Professional Ducato készletről! Autó Gyulai - Autó és motorkereskedés

+36 1 256 0036

FIAT PROFESSIONAL DUCATO
MÁR NETTÓ 7.990.000 FT-TÓL!*

Legyen az Öné a Fiat Professional Ducato haszongépjármű
készletről már nettó 7.990.000 Ft-tól!*

A 120 LE-s dízelmotorral felszerelt Ducato most kedvezőbb áron lehet az Öné!

A furgon, – tengelytávtól függően – 8 m3-es raktérkapacitásával és a több, mint
1 tonnás hasznos teherbírásával segítheti Önt mindennapi munkájának elvégzésében.

Felszereltségét tekintve, rendkívül hasznos szériafelszereltséggel büszkélkedhet.

Többek között manuális légkondicionáló berendezés, kormányról vezérelhető 5”-os rádió Bluetooth-szal, elektromosan állítható és fűthető külső tükrök, magasságban állítható és dönthető vezetőülés, kar- és deréktámasszal, kétszemélyes kísérőülés 3 pontos övekkel, tempomat sebességhatárolóval és tolatóradar.

A választásban, most segítséget nyújt a Fiat Professional, hiszen minden új Ducatora
CarGarantie 2+2 év kiterjesztett garancia vonatkozik, 200.000 km futásteljesítményig.

Bővebb információ a modellről >>> ITT!

Kérjen ajánlatot vagy jelentkezzen tesztvezetésre!

*Jelen ajánlat 2023.10.09-től 2023.12.31-ig, vagy visszavonásig él, továbbá kizárólag belföldi székhelyű jogi személy részére elérhető. Jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze (kivéve 2+2 év kiterjesztett garancia szolgáltatás**). A hirdetésben feltüntetett ár a 290.0L2.9 és a 290.0LP.7 kódú, alapfelszereltségű változatokra érvényes. A Fiat Ducato vegyes fogyasztása változattól függően, alapfelszereltség esetén, opciók nélkül: 7,8 – 8,4 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátása: 205-2220 g/km (WLTP mérési ciklus szerinti adatok). A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá az F Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedéseknél.

**2023. 06. 27. után készletlistáról történő vagy gyártásból megrendelt, minden belföldi székhelyű jogi személy részére új autóként értékesített Fiat Ducato haszongépjármű vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garanciát adunk ajándékba. A CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első üzembe helyezésétől számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre nem vonatkozik.

A felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használunk.

Márkák*
Telephelyek*
Telephelyek*
Telephelyek*
Név*
Telefonszám*
Visszahívás kérése
Üzenet*
Az online foglalást követően 48 óráig itt őrizzük az autót, az Ön számára:
Pesti úti autószalon
Érdeklődés tárgya*
Telephely - Új autó
Telephely - Új motor
Telephely - Használt motor
Telephely - Egyéb szolgáltatások
Telephely - Használt autó
Telephely - Szerviz
Név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Visszahívás kérése
Üzenet