INSIGNIA MODELLEK KÉSZLETRŐL Autó Gyulai - Autó és motorkereskedés

+36 1 256 0036

INSIGNIA MODELLEK KÉSZLETRŐL

NEM KELL VÁRNIA HOGY ÁTÉLJE AZ OPEL NYÚJTOTTA CSÚCSTELJESÍTMÉNYT!
SZÉLES VÁLASZTÉKBAN ELÉRHETŐ, EGYEDI MODELLEK VÁRJÁK HOGY FELFEDEZZE AZ INSIGNIA VILÁGÁT.

A tökéletesség nem bűn. Az elmúlt 120 év folyamatos innovációja, mérnöki precizitása és maximalizmusa csúcsosodott ki a megújult Opel Insignia modellekben, melyek prémium luxust és egyedi technikai vívmányokat kínálnak egyszerre, elérhető áron.

OPEL INSIGNIA GRAND SPORT
Akár 10.678.000 Ft-tól

Csúcsminőségű német gyártmány

Az új Insignia Grand Sport meglepő dizájnnal és jellegzetes személyiséggel győz meg mindenkit, nevéhez méltóan. A jellegzetes, karcsú „kettős szárny” formájú LED fényszórók és hátsó lámpák, valamint a krómozott végű ikerfoglalatok luxust sugároznak.

Azonban nem csupán lélegzetelállító küllemével és kellemes közérzetet biztosító, komfortos utasterével győz meg, hanem azzal is, hogy a szegmens bármely modelljénél több benne az intelligens technika.

Fokozott agilitással, precízebb menettulajdonságokkal, bőségesebb férőhellyel és kimagasló ár/érték aránnyal tűnik ki az új Insignia, ezáltal minden eddiginél méltóbb kihívója a prémiummárkák modelljeinek.

Az Edition felszereltség főbb elemei:

• Ráfutásos ütközés figyelmeztetés
• 17″ könnyűfém keréktárcsák
• Teljes LED fényszórók
• Kétzónás automata légkondicionáló
• Automatikus vészfékezés gyalogosfelismeréssel

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen egyedi árajánlatot!

OPEL INSIGNIA SPORTS TOURER
Akár 11.140.000 Ft-tól

Márkás meghívó az utak élvezetére

Az új Insignia Sports Tourer ötvözi a feltűnő megjelenést a nagy kombik kapacitásával és sokoldalúságával. Az alacsony sziluett, a vékony LED első fényszórók és hátsó lámpák, valamint a krómozott végű ikerfoglalatok fokozzák széles és elegáns kiállását.

Ergonomikus és tágas belső tere pedig minden utazást élvezetessé tesz utasai számára. A napi ingázástól a hosszú üzleti utakig – az új Insignia Sports Tourer belső tere tökéletes az utazáshoz. Élvezze a harmonikus és modern kialakítást, a kiváló minőséget, a tágasság és a tér érzetét.

Az Insignia igazi német mérnöki remekmű, vezetői megtapasztalhatják a tökélyre fejlesztett teljesítményt. Az új Sports Tourer nagyobb teljesítményt kínál kevesebb kibocsátással és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztással a különféle motorok széles választékával.

Az alapfelszereltség főbb elemei:

• Digitális DAB rádió
• 17″ acél keréktárcsák
• Teljes LED fényszórók
• Kétzónás elektronikus klímaszabályozás
• Parkolóasszisztens

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen egyedi árajánlatot!

A képek illusztrációk, a váltkzotatás jogát fenntartjuk. További részletek és bővebb tájékoztatás márkakereskedéseikben. 

Az ajánlat 2022. március 31-ig illetve a készlet erejéig érvényes.

Insignia Grand Sport
Üzemanyag-fogyasztás, l / 100km: alacsony sebességnél 8,1–5,8, közepes sebességnél 6,2–4,6, magas sebességnél 5–3,8, nagyon magas sebességnél 5,7–4,6, kombinált 5,9–4,6
CO₂-kibocsátás, g / km: alacsony sebességnél 212–152, közepes sebességnél 162–120, magas sebességnél 131–99, nagyon magas sebességnél 150–122, kombinált 155–119

Insignia Sports Tourer
Üzemanyag-fogyasztás, l / 100km: alacsony sebességnél 8,3–5,9, közepes sebességnél 6,3–4,7, magas sebességnél 5,2–3,9, nagyon magas sebességnél 6–4,8, kombinált 6,1–4,7
CO₂-kibocsátás, g / km: alacsony sebességnél 216–155, közepes sebességnél 166–122, magas sebességnél 135–101, nagyon magas sebességnél 156–126, kombinált 160–122

A felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használunk.

Márkák*
Telephelyek*
Telephelyek*
Telephelyek*
Név*
Telefonszám*
Visszahívás kérése
Üzenet*
Az online foglalást követően 48 óráig itt őrizzük az autót, az Ön számára:
Pesti úti autószalon
Érdeklődés tárgya*
Telephely - Új autó
Telephely - Új motor
Telephely - Használt motor
Telephely - Egyéb szolgáltatások
Telephely - Használt autó
Telephely - Szerviz
Név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Visszahívás kérése
Üzenet